Proizvodi od voća

Prirodni

100% prirodni

Nista osim netaknute prirode. Polovina voća u našim džemovima je i dalje divlja: da, idemo duboko u šumu da bismo ga ubrali. Probajte i shvatićete zašto.

Brojevi

30 Kajsija

Treba nam 30 kajsija za svaki kilogram džema od kajsija Bakina Tajna. One čine 91% džema. Ne 100%, jer naš džem pored kajsija, sadrži ljubav i strast.

671 Borovnica

U maloj tegli džema od divlje borovnice Bakina Tajna nalazi se 671 borovnica. Zato je njegov ukus baš takav kakav jeste.

34 Maline

Ima 34 maline na svakih 100g džema od malina Bakina Tajna. 34 čuda koje možete da izbrojite jezikom.

Kuvanje

10 sati

Želimo da sačuvamo sve mirise i lepotu voća, pa zato naše džemove kuvamo na nižoj temperaturi, između 45 i 60 stepeni, i to u vakuumskom okruženju. Iz tog razloga proces traje satima - zahvaljujući čemu se naposletku oseća velika razlika.

Preporuke

Magija u kuhinji

Namažite malo džema (manje je više, ali više je još više!) na biskvit tortu i zarolajte je. Budite pravi majstor za pecivo i dajte mašti na volju!

Pomorandža

Pomorandža Večno leto

Kako smo leto sačuvali u tegli? Lako, pridržavajući se proverenih recepata koje su nam prenele naše bake. A sada ih mi prenosimo vama.

Pomorandža

Prosečna nutritivna vrednost na 100 g
Energija 1000 kJ / 235 kcal
Masti 0 g
od kojih zasićene masne kiseline 0 g
Ugljeni hidrati 58,0 g
Od kojih šećeri 55,0 g
Proteini 0,8 g
So 0 g
Ambalaža: 375g, 670g
Sastojci: pomorandža (52%), šećer, koncentrisani limunov sok, sredstvo za želiranje: pektin, antioksidans: L-askorbinska kiselina
Kroasan
Tip 1

Kroasan

Zasecite kroasan, ubacite kašiku ili dve džema Bakina Tajna, zatvorite kroasan i stavite ga u mikrotalasnu na par sekundi. Od ukusnog do slasnog u jednom jednostavnom koraku!

Baget
Tip 2

Baget

Francuzi su izuzetno ponosni na svoje bagete. Mi smo izuzetno ponosni na naše džemove. Kombinujte ih za pravu revoluciju ukusa: liberté, égalité, fraternité i vrhunski ukus. Fantastique!

Cheesecake
Tip 3

Cheesecake

Cheesecake može biti dosadan. Učinite ga manje dosadnim tako što ćete dodati džem ili slatko Bakina Tajna. Čak i ako zaboravite da ga dodate dok pečete kolač, uvek možete dodati kašiku džema kada bude gotov!

Palačinke
Tip 4

Palačinke

Veliki izbor džemova, voćnih namaza i slatkog Bakina Tajna nudi vam izazov: napravite palačinke sa svakim od njih - i odaberite omiljeni!

Sladoled
Tip 5

Sladoled

Ima jedna stara izreka, da nijedan sladoled ne može biti bolji. Netačno. Probajte ovo: podgrejte malo slatkog Bakina Tajna - višnja stvarno čini čuda - i sipajte ga na sladoled. Aha, šta smo vam rekli!

Zaher torta
Tip 6

Zaher torta

Najbolji recept za najbolji srednjoevropski kolač podrazumeva džem od kajsije. Za najbolje rezultate jednostavno koristite najbolji džem od kajsije: Bakina Tajna je tu da pomogne.

Bruskete
Tip 7

Bruskete

Gledajte kako džem postaje sve mekši i tečniji dok se razliva po vrućim brusketima. Upijajte nedokučive mirise koji nastaju. Zagrizite i recite „Mmmm...“

Rolnice
Tip 8

Rolnice

Dobra rolnica sadrži džem. Sjajna rolnica sadrži Bakina Tajna džem. Eksperimentišite: probajte rolnice sa džemom od pomorandže, ekstra džemom od smokve ili slatkim od višnje. Preplaviće vas zadovoljstvo.

Puter
Tip 9

Puter

Puter na hlebu je za džem Bakina Tajna isto što i prolećna livada za vaša stopala: osnova koja vas čvrsto drži i mek i svež osećaj koji vas miluje. Nikada ne zaboravite puter.

Selekcija

Loading...
Loading...