Voćni namazi

Prirodni

100% prirodni

Nista osim netaknute prirode. Polovina voća u našim džemovima je i dalje divlja: da, idemo duboko u šumu da bismo ga ubrali. Probajte i shvatićete zašto.

Brojevi

30 Kajsija

Treba nam 30 kajsija za svaki kilogram džema od kajsija Bakina Tajna. One čine 91% džema. Ne 100%, jer naš džem pored kajsija, sadrži ljubav i strast.

671 Borovnica

U maloj tegli džema od divlje borovnice Bakina Tajna nalazi se 671 borovnica. Zato je njegov ukus baš takav kakav jeste.

34 Maline

Ima 34 maline na svakih 100g džema od malina Bakina Tajna. 34 čuda koje možete da izbrojite jezikom.

Kuvanje

10 sati

Želimo da sačuvamo sve mirise i lepotu voća, pa zato naše džemove kuvamo na nižoj temperaturi, između 45 i 60 stepeni, i to u vakuumskom okruženju. Iz tog razloga proces traje satima - zahvaljujući čemu se naposletku oseća velika razlika.

Preporuke

Magija u kuhinji

Namažite malo džema (manje je više, ali više je još više!) na biskvit tortu i zarolajte je. Budite pravi majstor za pecivo i dajte mašti na volju!

Divlja borovnica

Divlja borovnica Plavi biseri šume

Pomirišite ovo slatko zatvorenih očiju. U trenutku ćete se naći u potpuno netaknutoj šumi, mestu koje je gotovo nemoguće zamisliti. Ipak, stvarno je: možete osetiti njegov ukus.

Divlja borovnica

Nutritivna deklaracija za 100g
Energetska vrednost 1265KJ/298kcal
Masti 0g
Od čega zasićene 0g
Ugljeni hidrati 73g
Of which sugar 65g
Proteini 1g
So 0g
Ambalaža: 375g
Sastojci: šećer (57%), divlja borovnica (42,5%), limunska kiselina
Slatko i čaša vode
Tip 1

Slatko i čaša vode

Ovo je drevna tradicija, najpogodnija za pravo uživanje u ovom tradicionalnom proizvodu. Sve što Vam je potrebno su slatko Bakina Tajna, kašika i čaša vode. Zaustavite se kada ste siti - ili kada je tegla prazna.

Kroasan
Tip 2

Kroasan

Zasecite kroasan, ubacite kašiku ili dve džema Bakina Tajna, zatvorite kroasan i stavite ga u mikrotalasnu na par sekundi. Od ukusnog do slasnog u jednom jednostavnom koraku!

Baget
Tip 3

Baget

Francuzi su izuzetno ponosni na svoje bagete. Mi smo izuzetno ponosni na naše džemove. Kombinujte ih za pravu revoluciju ukusa: liberté, égalité, fraternité i vrhunski ukus. Fantastique!

Cheesecake
Tip 4

Cheesecake

Cheesecake može biti dosadan. Učinite ga manje dosadnim tako što ćete dodati džem ili slatko Bakina Tajna. Čak i ako zaboravite da ga dodate dok pečete kolač, uvek možete dodati kašiku džema kada bude gotov!

Palačinke
Tip 5

Palačinke

Veliki izbor džemova, voćnih namaza i slatkog Bakina Tajna nudi vam izazov: napravite palačinke sa svakim od njih - i odaberite omiljeni!

Sladoled
Tip 6

Sladoled

Ima jedna stara izreka, da nijedan sladoled ne može biti bolji. Netačno. Probajte ovo: podgrejte malo slatkog Bakina Tajna - višnja stvarno čini čuda - i sipajte ga na sladoled. Aha, šta smo vam rekli!

Zaher torta
Tip 7

Zaher torta

Najbolji recept za najbolji srednjoevropski kolač podrazumeva džem od kajsije. Za najbolje rezultate jednostavno koristite najbolji džem od kajsije: Bakina Tajna je tu da pomogne.

Bruskete
Tip 8

Bruskete

Gledajte kako džem postaje sve mekši i tečniji dok se razliva po vrućim brusketima. Upijajte nedokučive mirise koji nastaju. Zagrizite i recite „Mmmm...“

Rolnice
Tip 9

Rolnice

Dobra rolnica sadrži džem. Sjajna rolnica sadrži Bakina Tajna džem. Eksperimentišite: probajte rolnice sa džemom od pomorandže, ekstra džemom od smokve ili slatkim od višnje. Preplaviće vas zadovoljstvo.

Puter
Tip 10

Puter

Puter na hlebu je za džem Bakina Tajna isto što i prolećna livada za vaša stopala: osnova koja vas čvrsto drži i mek i svež osećaj koji vas miluje. Nikada ne zaboravite puter.

Selekcija

Loading...
Loading...